تبلیغات
طب سنتی وایرانی - نکاتی مهم در مورد مصرف زولبیا و بامیه در ماه رمضان
 
طب سنتی وایرانی
یامَن اِسمُهُ دَوا وَ ذِکرُهُ شَفاء
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : حسین اسماعیل زاده
مطالب اخیر
نظرسنجی
نطر شما درباره مطالب وبلاگ چیست؟








صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

نکاتی مهم در مورد مصرف زولبیا و بامیه در ماه رمضان

دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به افزایش مصرف زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه توصیه کرد:

نکاتی مهم در مورد مصرف زولبیا و بامیه در ماه رمضان

- زولبیا و بامیه از مراکز تهیه و توزیع معتبر که شرایط بهداشتی را رعایت می‌کنند، خریداری شود.


- این شیرینی باید دارای عطر، طعم و رنگ روشن باشد، سوختگی و تغییر رنگ قهوه ای در آن مشاهده نشود.


- ذرات سوخته شده روی زولبیا و بامیه وجود نداشته باشد.


- در یخچال یا محل خشک و خنک نگهداری شود.


- از نگهداری طولانی مدت آن در منزل خودداری شود.


- در حجم کم خریداری شود تا زود مصرف شود و مدت طولانی نگهداری نشود.


- در وعده سحری از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز شود زیرا به علت شیرینی زیاد، قند خون به سرعت افزایش می یابد و گرسنگی زودرس را در ساعات ابتدایی روز درپی دارد.


- بهتر است افراد مبتلا به دیابت (قند خون بالا)، چاقی و چربی خون بالا از مصرف این نوع شیرینی‌ها پرهیز کنند و در صورت تمایل، کمترین مقدار ممکن را مصرف کنند.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
سه شنبه هجدهم خردادماه سال 1395
حسین اسماعیل زاده
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر